martes, 21 de julio de 2015

ELECCIONS A MAHLE BEHR SPAIN

ELECCIONS A MAHLE BEHR SPAIN

ELECCIONS SINDICALS
MAHLE BehrSpain, S.A. va entrar a formar part del Grup MAHLE l'1 d'octubre de 2013, integrant-se en la Divisió Thermal Management.
Està ubicada al nucli industrial de la ciutat de Montblanc des de 1974. Aquesta planta està especialitzada en els processos d'intercanvis tèrmics de Climatització i Refrigeració per al sector de l'automoció. En l'actualitat, es produeixen en aquestes instal·lacions: equips d'aire condicionat, peces d'injecció de plàstic, radiadors, evaporadors, condensadors, intercoolers i calefactors per a tot tipus de vehicles.
El passat dia 10 es van celebrar eleccions per elegir els 21 representants (més de 900 treballadors/es), la USOC ja tenia representació amb 4 delegats representant dins el Comitè.
El resultat va ser de total satisfacció, ja que la USOC va aconseguir 7 delegats sent la llista més votada en les tres urnes del col·legi d'Especialistes i no qualificats on concorrien 5 candidatures.
Aquest resultat és l'esforç i el treball que durant aquests darrers 4 anys, els companys i les companyes han aconseguit fer arribar a tots/es
Felicitar a tots els candidatsi candidates de la nostra llista (31) per l'esforç posat per què això sigui possible , i animar-los a seguir treballant per a tots/es.
Des de la FIUSOC donar les gràcies a tots/es i als votants agrair la seva confiança en votar USOC.
Seguirem treballant per a tots i totes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario