martes, 27 de junio de 2017

La USOC convoca vaga indefinida a Celsa a partir de l’1 de juliol

La USOC convoca vaga indefinida a Celsa a partir de l’1 de juliol


La convocatòria de vaga s’ha presentat en el dia d’avui, després de la realització de diverses assemblees de treballadors en el centre de treball que han aprovat la convocatòria de vaga presentada per USOC, per al centre de Castellbisbal i amb una plantilla de més de 800 treballadors.
El motiu de la vaga és el desacord amb les propostes empresarials en la negociació del conveni col·lectiu de CELSA que vénen a desregular la jornada de treball en pretendre l’empresa la modificació unilateral del calendari de treball i la distribució de la jornada amb una bossa 144 hores que s’apliqui de forma unilateral i sense garanties.
A més, no es contempla la introducció de nous plusos que retribueixin aquelles activitats més penoses i el reconeixement professional de les activitats que es realitzen com la polivalència, etc.
La vaga començarà el dissabte 1 de juliol amb caràcter indefinit, s’ha sol·licitat la mediació del Departament de Treball, perquè pugui intervenir en aquest conflicte, que es produeix quan l’empresa pretén empitjorar l’actual conveni en matèria de flexibilitat laboral i absentisme entre altres matèries, després d’anys de sacrificis dels treballadors amb reduccions salarials.

No hay comentarios:

Publicar un comentario