jueves, 20 de octubre de 2016

Congreso Federal Estatal de la Federación dw Industria de USO


A BARCELONA ES REALITZARÀ EL 2N CONGRÉS ESTATAL DE LA FEDERACIÓN DE INDUSTRIA DE USO (FI-USO)
Compartir: Facebook Twitter Google+
CONGRÉS
20/10/2016
La Federación Estatal de Indústria de la Unión Sindical Obrera (FI-USO) celebra el seu 2n Congrés Estatal, a Barcelona, ​​els pròxims dies 20 i 21 d'octubre, sota el lema "+ Indústria, + Empleo", i reunirà més de 100 congressistes per elegir el nou secretari general, per la responsabilitat torna a presentar-se l'actual secretari general, Pedro Ayllón, treballador de NISSAN Barcelona, ​​i la nova Executiva Federal, així com per marcar les línies d'acció reivindicativa per als pròxims quatre anys.
La Federació Estatal d'Indústria de la USO es va constituir fa 4 anys i agrupa els sectors industrials de metall, química, tèxtil, construcció, agroalimentació i la mineria.
Al llarg de dos dies, es reuniran a la capital catalana, representants del sector industrial i del sindicalisme, entre els quals es troben, Julio Salazar, secretari general de la USO, Maria Recuero secretària general de la USOC.
A més, s'han organitzat dues taules rodones en què s'analitzarà d'una banda, el present i futur de la indústria i de l'altra la creació d'ocupació industrial i l'energia, amb les intervencions de Vicenç Aguilera, president del Cluster d'Indústria de l'automoció de Catalunya; Luis Pérez, director Relacions Laborals de Randstad; Miguel Ángel Bernal, professor de l'Institut d'Estudis Borsaris; Xavier Pons, responsable de Màrqueting de Nissan i Javier Rodríguez, director general de l'Associació Espanyola de Cogeneració (Acullen).
Unió Sindical Obrera
La Unió Sindical Obrera (USO) és el tercer sindicat en representació en l'àmbit estatal. Compta amb més d'11.000 representants sindicals a tot Espanya, té més de 400 seus i participa en la negociació de més de 500 convenis col·lectius.

No hay comentarios:

Publicar un comentario