jueves, 16 de marzo de 2017

UN CONGRÉS QUE REFORÇA L'ORGANITZACIÓ DEL SINDICAT ALS SECTORS INDUSTRIALS DE CATALUNYA
2n Congrés de la Federació d’Indústria de la USOC  elegeix secretària general a Antonia Rivero


El 2n Congrés de la Federació d’Indústria de la USOC  celebrat avui a Barcelona, amb una important assistència de delegats i delegades en representació dels afiliats i afiliades de les seccions sindicals de les empreses dels sectors industrial. Tanmateix han assistit representants institucionals i d’empreses on el sindicat té una presència molt especial.
S’ha aprovat l’ Informe de Gestió del secretari general sortint Francisco Ballesta per una ampla majoria.
 S’han aprovat els Estatuts, el Programa d’ Acció i les Resolucions Especials.
Amb el 98% del vots emesos s’ha elegit la Comissió Executiva amb la nova secretària general al capdavant, Antonia Rivero, treballadora i delegada de l’ empresa Bodegas Miguel Torres.
Els objectius marcats en el Congrés han estat la millora de la nostra representació, l’enfortiment i extensió de la nostra organització, amb un increment de l’afiliació.
En el terreny de la lluita en defensa de la indústria i de l’activitat industrial generadora d’ocupació, s’ha de reforçar el paper de la negociació col·lectiva per la millora dels drets en els nostres sectors.
Aquest congrés es fa després del constituent de fa quatre anys i reforça l’organització del sindicat amb un equip federal fort i representatiu del sector industrial de Catalunya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario