jueves, 3 de diciembre de 2015

LA USOC RECOLZA LA VAGA DELS TREBALLADORS DE AUTOLIV EN DEFENSA DE L'OCUPACIÓ

LA USOC RECOLZA LA VAGA DELS TREBALLADORS DE AUTOLIV EN DEFENSA DE L'OCUPACIÓ

AUTOLIV
El comitè d'empresa de Autoliv ha convocat vaga entre els dies 2 al 17 de desembre en contra de la decisió de la companyia de tancar la planta vallesana que fabrica cinturons de seguretat i que empra actualment 290 treballadors.

La multinacional sueca ha vingut reduint l'ocupació de la factoria que arriba a emprar 1.200 persones i que a través de successius ERO ha vingut reduint de forma progressiva l'ocupació fins a l'última decisió que implica el tancament de la fàbrica i l'acomiadament de la totalitat de la plantilla.

Després de diverses reunions l'empresa persisteix en la proposta de tancar la planta amb unes indemnitzacions de 33 dies amb un topall de 24 mensualitats, sense que admeti reconsiderar la traumàtica decisió d'acomiadar els treballadors, per part sindical es defensa l'ocupació i en tot cas indemnitzacions molt més altes.
Per tant s'inicia el procés de mobilització el dia 2 de desembre i les negociacions s'estan fent amb la mediació de la inspecció de treball per poder obtenir un resultat que pal·liï els efectes d'aquesta decisió empresarial tan traumàtica de deixar sense feina a 290 treballadors

No hay comentarios:

Publicar un comentario