jueves, 15 de octubre de 2015

EXIGIM CLARIFICACIÓ I TRANSPARÈNCIA AL CONSORCI VOLKSWAGEN

EXIGIM CLARIFICACIÓ I TRANSPARÈNCIA AL CONSORCI VOLKSWAGEN

COMUNICAT DE PREMSA
           CLARIFICACIÓ I TRANSPARÈNCIA 

El sindicat STS-USOC de SEAT, davant la greu situació que travessa el Consorci VW, fa el següent comunicat exigint que es depurin responsabilitats entre els directius del Consorci VW i al seu torn exigeix ??que les conseqüències dels seus irresponsables actes no siguin els treballadors els que les paguin. Del Consell de Vigilància cap avall, la resta d'empleats no som responsables de les seves decisions.

A SEAT fem la nostra feina; treballem bé i per tant no hem de patir les conseqüències dels actes d'alguns directius de Volkswagen. Per fortuna el llançament del segment de l'Ibiza, Polo i Audi 1 aquesta previst per al 2017 i és estratègic per al Consorci.

Seria bo actuar amb seriositat per assegurar les inversions previstes pel Consorci amb un compromís clar davant els sindicats dels treballadors de SEAT i davant els governs autonòmics i de l'Estat. Un compromís que asseguri els nostres llocs de treball, els nostres salaris, i que no hi hagi pèrdues de models i inversions previstes ni ara ni en un futur (deixant d'invertir en maquinària o de fer els restyling necessaris).

Per això, exigim la nostra presència a la comissió de seguiment que es constitueixi al nostre país ja que som un sindicat representatiu a SEAT i per fer front al major problema de futur a què s'enfronta el Consorci VW.

No hay comentarios:

Publicar un comentario